Nu skall vi på Intelliweb njuta av sommaren i ett par veckor och vi ställer då passande frågan till våra besökare:
”Vad kommer ert företag att jobba med i höst?”

Själva kommer vi i första hand att fokusera på våra pågående projekt:

 

SIWI: Swedish International Water Institute

Siwi’s nya webbplats kommer att vara en funktionellt fullspäckad webbplats i WordPress och även innefatta en publikationsdatabas. Satsningen är en del av SIWIs modernisering både utseendemässigt och CMS-mässigt med bytet till WordPress. Den nya sajten kommer att vara responsiv.

Kooperation utan Gränser

Kooperation utan gränsers nya webbplats är i ett slutförande skede. Just för stunden är det de Engelska och Spanska multisiterna i WordPress som läggs in.
Sidan är en modernisering av den gamla webbplatsen som var gjord i Dynamic webb och flyttar nu till WordPress.

Leva Lika

Projektet Leva Lika, dras nu igång av Diakonia och Kooperation Utan Gränser, med pengar från PostkodLotteriet. Genom projektet ska kvinnor i Centralamerika få ett värdigare, mer jämställt liv.

Annat..

Vi har under en period jobbat med att dela upp vår verksamhet och lansera smidiga och kostnadseffektiva WordPress paket. Detta hoppas vi blir en verklighet till hösten när Intelliweb.se får en ansiktslyftning. I samband med detta kommer vi också att lansera ett nytt koncept: IW STHLM som ska ta hand om stora webbar med vacker design i WordPress som ett avancerat CMS.

Responsiv design är något som vi kommer att jobba mycket med. Det är en otrolig fördel för ett webbplats att kunna anpassa sig automatiskt till dess besökare oavsett vilken pryl de surfar på.

Sist men inte minst kommer vi att fortsätta skapa kvalitativa och snygga webbplatser i WordPress och ser fram emot att få hälsa höstens nya kunder välkomna till oss.

Om Du vill ha kontakt med oss och prata om hur ditt företag tacklar hösten så tveka inte att höra av dig via vår offertförfrågan så återkommer vi så snart vi kan!

Offertförfrågan ->

Lär dig mer

Lär dig mer

Besök våra sidor:
Här når du oss

Här når du oss

Ring gärna men maila helst.
  • IW STHLM
  • Mäster Samuelsgatan 60
  • 111 21 STOCKHOLM
  • 08 559 22 970
  • epost(a)iwsthlm.se
Intresserad?
Fyll i vår offertförfrågan här.