Offertforfragan

En kreativ Webbyrå i Stockholm

IW STHLM är en kreativ webbyrå med basen i Stockholm som är specialister på att planera, designa och utveckla webbplatser i open source-plattformen WordPress. Vi utmärker oss tack vare en otrolig lång erfarenhet av att utveckla webbplatser till svenska företag som sträcker sig ända tillbaka till 2001 och genom att vi inte fokuserar på att vara störst och bäst utan på att ha nöjda kunder.

Tanken om en intelligent webb föddes på hösten 2008 då vi fick upp ögonen för open source-webbutveckling och året därefter startade den första webbbyrån i Sverige med den öppna plattformen WordPress som specialitet. Nu, snart fyra år senare har vi byggt några av de största svenska webbplatserna i WordPress. Med vårt kärnteam som består av fyra personer.

Våra webbplatser kännetecknas av en stilren och ofta enkel design, en tydlig, användarvänlig baksida och personlig kontakt från köpögonblick till så länge man önskar. Med över hundra utvecklade webbplatser i WordPress besitter vi en unik erfarenhet både vad gäller plattformens möjligheter och de utmaningar man ställs inför som kund vid inköp, produktion och lansering av en ny webbplats.

Några av de som valt att anlita oss är:

FN:s Globala Utvecklingskontor UNDP

UNDP finns på plats i nästan alla världens utvecklingsländer för att stärka demokratin, bekämpa fattigdomen, förebygga och lösa konflikter och kriser samt arbeta mot miljöförstöring och klimatförändringar.

UNDP:s Stockholmskontor anlitade oss för att utveckla och designa en informationswebbplats  baserat på WordPress som CMS för FN:s Millenniemål. De använder också vår hosting och service-support tjänst som erbjuds exklusivt till våra kunder. Visa

Polisförbundet

Polisförbundet är ett fackförbund  med ca 20 500 aktiva medlemmar som organiserar de flesta yrkesverksamma poliser i Sverige inkluderat studerande vid polisutbildningarna.

Polisförbundet anlitade oss för att designa och utveckla en avancerad webbplats i open souce-plattformen WordPress med syfte att vara nav i deras kommunikation. Vi jobbade efter kravspec där vår projektledare arbetade tillsammans med deras för att leverera en helt unikt anpassad plattform .  Visa

Kooperation Utan Gränser

Kooperation Utan Gränser är en biståndsorganisation som arbetar med hjälp till självhjälp i 24 länder i Afrika, Latinamerika, Asien och Europa. De ger människor verktyg så att de kan skapa sig ett bättre liv.

Tillsammans med organisationen Vi-skogen valde Kooperation Utan Gränser IW i en gemensam satsning som skulle modernisera bådas utdaterade webbplatser. Vi levererade design och CMS plattform i WordPress som även klarade att integrera deras externa gåvosystem. Båda organisationerna är även kunder i vår hosting-och service-tjänst för WordPress.  Visa

Svensk Vindenergi

Svensk Vindenergi Ekonomisk Förening är en branschorganisation för företag som arbetar med vindkraft och förnybar energi. Medlemmarna är kraftbolag, kommunala energibolag, projektörer, finansiella investerare, banker, advokatbyråer, konsultföretag och leverantörer till vindkraftbranschen.

Svensk Vindenergi anlitade oss för design och utveckling av informationsbaserad webbplats i WordPress. De har också anlitat oss för utveckling och design av responsiv webbplats till systerorganisationen Förnybarhetsrådet.  De använder också vår service-och support tjänst som erbjuds exklusivt till våra kunder.

IW-teamet

IW teamet är fördelat på planering, utveckling, design och service-support. Förutom in-house resurser så förfogar byrån över ett ständigt växande nätverk av erfarna webb-specialister. När ett nytt uppdrag ska påbörjas sammansätts ett team av människor som besitter den kompetens som efterfrågas av det specifika projektet för att kunna säkerställa den högsta kvalitetsnivån.

Planering:Ilsa Schofield
Utveckling:William Lundstedt
Design:Henric Sjösten
Support & drift:Johan Schliemann
Lär dig mer

Lär dig mer

Besök våra sidor:
Här når du oss

Här når du oss

Ring gärna men maila helst.
  • IW STHLM
  • Mäster Samuelsgatan 60
  • 111 21 STOCKHOLM
  • 08 559 22 970
  • epost(a)iwsthlm.se
Intresserad?
Fyll i vår offertförfrågan här.