Offertforfragan

IW STHLM (Intelliweb AB) är inte på något sätt anslutna till, eller affilierade med, bloggarna på WordPress.com. Vi utvecklar endast i Open source-versionen av WordPress som erbjuds av WordPress.org.

 

WordPress startade som ett bloggverktyg 2003

WordPress startade som ett projekt i öppen källkod 2003 med syfte att erbjuda en användarvänlig och enkel plattform för de som skriver ofta. Sedan dess har WordPress vuxit till att bli det största nedladdningsbara bloggverktyget i världen, som används på miljontals webbplatser och ses av tiotals miljoner människor varje dag.

WordPress kan användas på två sätt. Antingen i öppen källkodsvariant genom att laddas ner, installeras på ett webbhotell och anpassas på egen hand, eller genom att registrera sig hos WordPress.com och direkt börja blogga eller skapa en affärsorienterad webbplats.

Varför utveckla webb i WordPress open source version?

Ett av de främsta argumenten för att använda WordPress plattformen till att utveckla en webbplats är att det är helt gratis att ladda ner och använda. Tack vare detta kan man tillgodogöra sig ett fullfjädrat CMS-system och en hel del avancerade funktioner för att kunna drifta och uppdatera en webbplats utan att behöva betala en enda krona till någon i licenskostnader. Många företag betalar idag allt från några hundralappar till några tusen i månaden för sitt CMS-system, pengar som man kan spara in med WordPress som är en plattform baserad på öppen källkod.

Läs gärna vårt blogginlägg om varför du ska bygga din webbplats i WordPress eller hur man når en hög placering i Google med hjälp av en WordPress webbplats för mer utförlig information och nya idéer.

WordPress är världens största publiceringsverktyg

WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Det såg dagens ljus som ett bloggverktyg 2003 och har sedan dess utvecklats av hundratals människor runt om i världen till att bli ett fullfjädrat CMS-system.

Man vet att ca 50 miljoner webbplatser körs via wordpress.com-tjänsten (källa) och ett vanligt antagande är att mellan 12 och 14% av världens cs 245 miljoner webbplatser körs i WordPress.

Ta reda på hur WordPress kan hjälpa ditt företag

IW STHLM är experter på att planera, designa och utveckla webbplatser baserade på open source-versionen av WordPress plattformen. Genom att skicka en förfrågan till oss kan du ta reda på vilka möjligheter det finns för just dig och din verksamhet att få bättre kontroll, större flexibilitet eller spara pengar med WordPress. Kontakta oss redan idag!

Lär dig mer

Lär dig mer

Besök våra sidor:
Här når du oss

Här når du oss

Ring gärna men maila helst.
  • IW STHLM
  • Mäster Samuelsgatan 60
  • 111 21 STOCKHOLM
  • 08 559 22 970
  • epost(a)iwsthlm.se
Intresserad?
Fyll i vår offertförfrågan här.